ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραίτηση Λούτσου από την αντιπροεδρία της ΠΑΕ Βόλος

loutsos 3
stergiou
fotou
728x110 3

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, Γιώργου Σπυριδόπουλου και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Λούτσος υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο.

728X100 3

“Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League παρά τις αντίξοες συνθήκες , παραιτούμαι από την αντιπροεδρία της ΠΑΕ VOLOS FC λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια μια ομάδα επιχειρηματιών να ενώσουμε την πόλη και όχι να την διχάσουμε δημιουργώντας μια μεγάλη ομάδα γιατί ο Βόλος το εδικαιούτο.

Kατά γενική ομολογία η ομάδα προχώρησε απολύτως υγιής οικονομικά και ο στόχος επετεύχθη παρά τον πόλεμο που δέχθηκε κι εγώ προσωπικά στις συνεδριάσεις της Super League από συγκεκριμένα συμφέροντα ανθρώπων όπως ο Καραπαπάς και ο Κούγιας. Παραμένω δίπλα στην ομάδα όπως ξεκίνησα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο της ομάδος, τους παράγοντες τους παίκτες και τους αγνούς φιλάθλους που πίστεψαν σε αυτήν την ιδέα παροτρύνοντας όλους τους φιλάθλους της Μαγνησίας να συσπειρωθούν δίπλα της, γιατί είναι κρίμα η ομορφότερη πόλη της Ελλάδος να μην μετέχει στην Super League‼”

error: Content is protected !!