Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Η. Ψινάκης

2904770
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, 12:15

Άνοιξε ο κύκλος των απολογιών των 20 κατηγορουμένων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Πρώτος κλήθηκε να απολογηθεί ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για τις 8 Σεπτεμβρίου. ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για το Μάτι, ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή, ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί από την ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε πως : «Στην τεράστια αυτή τραγωδία που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι δεν έκανε κάτι που έπρεπε να κάνει απάντησε πως αυτό « θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, 12:15

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!