«Ώρα μηδέν» για τους Νέους Πόρους (φωτο)

p4 neoi poroi 780x405
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Απελπιστική είναι η κατάσταση στους Νέους Πόρους σε ότι αφορά την προσέλευση τουριστών φέτος το καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού.

Η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα καλοκαίρια, καθώς λίγες ημέρες πριν την έλευση του Αυγούστου που είναι ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών, οι Νέοι Πόροι είναι άδειοι. Ένας προορισμός που προσελκύει κυρίως τουρίστες από τα Βαλκάνια, αλλά λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος, οι επισκέπτες από τις συγκεκριμένες χώρες είναι ελάχιστοι.

Η ζημιά είναι μεγάλη τόσο για τα ξενοδοχεία όσο και για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης. Σάββατο απόγευμα, την ώρα που άλλες χρονιές η «παραλιακή» των Νέων Πόρων έσφυζε από ζωή και χθες, τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου οι ταβέρνες ήταν άδειες και γενικότερα η εικόνα που παρουσιάζουν οι Νέοι Πόροι που ήταν όλο ζωή, απογοητευτική.

Αρκετοί Λαρισαίοι βέβαια εξακολουθούν να προτιμούν τους Ν. Πόρους για το μπάνιο τους, αλλά η κατάσταση δεν μπορεί φυσικά να διασωθεί μόνο με εκείνους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Ώρα μηδέν» για τους Νέους Πόρους (φωτο)

«Ώρα μηδέν» για τους Νέους Πόρους (φωτο) «Ώρα μηδέν» για τους Νέους Πόρους (φωτο) «Ώρα μηδέν» για τους Νέους Πόρους (φωτο) «Ώρα μηδέν» για τους Νέους Πόρους (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!