Μπέος: Καπηλεύτηκαν τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου – Σε 15 μέρες θα είχα τελειώσει τους μπαχαλάκηδες

Στιγμιότυπο 2020 07 26 6.36.15 μμ
milonas 728x90 1
728x110 2

Στο θέμα της πολιτικής εκμετάλλευσης του θανάτου του 27χρονου Βασίλη Μάγγου αναφέρθηκε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε οτι: «Είναι τρομεροί οι άνθρωποι. Λένε ψέματα και τα παρουσιάζουν για αλήθειες. Τρανό παράδειγμα ο θανατος Μάγγου. Καπηλεύτηκαν τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού για να περάσουν μηνύματα, να τον κάνουν ήρωα από το πουθενά και να πούνε οτι αυτός ο άνθρωπος πέθανε από τα χτυπήματα της Αστυνομίας. Καταδικαστέα η βία και η στοχοποίηση. Αλλά δε θα κάνετε το άσπρο μαύρο. Δε ντρέπεστε; Για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Αφήστε τον να ηρεμήσει. Και το λέω εγώ που έχω στοχοποιηθεί όσο λίγοι. Το έχω βιώσει.»

Αναφορικά με όσους ταύτισαν την αστυνομική βία λέγοντας οτι οι δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν εντολή από τον ίδιο, ο κ. Μπέος είπε:

«Μακάρι να είχα τη δύναμη να δώσω εγώ εντολή στα ΜΑΤ. Σε 15 μέρες θα είχαμε τελειώσει. Να κάνεις διαμαρτυρία, να περάσεις ένα μήνυμα, αλλά όχι να καίνε αμάξια και να σπάνε μαγαζιά. Δε θέλω πάνω από 15 μέρες να τους τελειώσω όλους αυτούς. Δημοκρατία είναι να διαμαρτηρηθώ και να εκφραστώ. Αλλά να καταδικάζουμε γιατί η αστυνομία χειροδικεί, αλλά δε θα καταδικάσουμε που καίνε κάδους, σπάζουν τη βιτρίνα του μαγαζιού; Συνδικαλιστές του κώλου. Όπου σας βολεύει είστε με αυτούς, όποτε δε σας βολεύει βγάζετε την ουρά σας απέξω. Εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα και πρόσβαση στην εξουσία. Ο Καθένας να λέει οτι θέλει αλλά όχι να καταστρέφει».

error: Content is protected !!