Στους πίνακες διαιτησίας της Γ’ Εθνικής η Βολιώτισσα Κατερίνα Βέργου

VERGOU
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Κατερίνα Βέργου, είναι εδώ και δύο μέρες στους πίνακες διαιτησίας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κι έχει κάθε λόγο να το πανηγυρίζει καθώς κατακτά ακόμη έναν ανδροκρατούμενο χώρο, που ήταν και ένας από τους στόχους της όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως ρέφερι.  

KEN 1

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τη σχολή διαιτησίας και την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Ξεκίνησε να διευθύνει αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Νομού Μαγνησίας, ενώ τοποθετήθηκε στους αναμορφωμένους πίνακες διαιτησίας ως η πρώτη αξιολογημένη διαιτητής της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών. Διαθέτει πλούσια σωματικά και ψυχικά προσόντα, ενώ η ίδια είναι πρωταθλήτρια στίβου με αρκετές υψηλές διακρίσεις και πολλά μετάλλια σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο! Μάλιστα το 2005 όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε διεθνείς αγώνες στην Κύπρο. Κάνει τριπλούν και μήκος, ενώ πιο παλιά έχει ασχοληθεί με επιτυχία και με το έπταθλο.

Όταν τα όνειρα γίνονται στόχος και ο στόχος πραγματοποιείται τι άλλο από ευγνώμοσυνη ικανοποίηση και ευτυχία μπορείς να νιώθεις!?

Γ εθνική κατηγορία και η χαρά μου απερίγραπτη!Μόνο με προσπάθειά για το καλύτερο και υπόμονη τελικά τα όνειρα δεν μένουν όνειρα!!!” έγραψε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για την προσωπική της επιτυχία και επόμενη πρόκληση για τη διαιτητική της καριέρα

error: Content is protected !!