Βόλος: Ανησυχία για αύξηση κρουσμάτων και εικόνες συνωστισμού στα μπαρ

bar 0
stergiou
fotou
728x110 3

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, ειδικά το τελευταίο 24ωρο, προβληματίζουν την κυβέρνηση, η οποία πλέον μελετά όλα τα ενδεχόμενα. «Μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός. Σκεφτόμαστε περισσότερους ελέγχους, δηλωσε το πρωί στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη πηγή ανησυχίας το συνωστισμό στα ΜΜΜ, γι’ αυτό και ανακοίνωσε ότι ήδη ανακαλούνται άδειες για να υπάρξει περισσότερο προσωπικό, ώστε να λειτουργούν περισσότερα μεταφορικά μέσα.

728X100

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι παρακολουθούνται συνεχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ όπως είπε θα υπάρξουν μέσα στον Αύγουστο και άλλες τηλεδιασκέψεις υπό τον Πρωθυπουργό με τους ειδικούς, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζονται όλα τα μέτρα για την στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας.

Χθες ανακοινώθηκαν 65 νέα κρούσματα στη χώρα μας, από αυτά τα 34 είναι εισαγόμενα. Στη Mαγνησία τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 25 τις τελευταίες δύο εβδομάδες και μόνο χθες, σε 24 ώρες εντοπίστηκαν έξι θετικά στον COVID-19.

Μάλιστα, όλα τα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου είναι σχετιζόμενα με μπαρ, ενώ προσωρινό λουκέτο έβαλαν το κλαμπ White στα Παλαιά και ο Ίσαλος στον Άναυρο, διότι μέλη του προσωπικού τους βρέθηκαν θετικά στον ιό.

error: Content is protected !!