Βολιώτης κέρδισε το πρώτο βραβείο σε ναυτικό διαγωνισμό φωτογραφίας

Στιγμιότυπο 2020 08 02 8.19.48 πμ
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Ναυτικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας κέρδισε με το… “σπαθί” και το κλικ του ο 25χρονος Βολιώτης Ηλίας Ηλιόπουλος, ο οποίος είναι γιος του επικεφαλής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλη Ηλιόπουλου.

KENT 2

Ο νεαρός Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία εδώ και αρκετά χρόνια και τώρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό. Την αγάπη για τη φωτογραφία την “κόλλησε” από τον πατέρα του πριν από χρόνια, όταν ανακάλυψε τις φωτογραφικές μηχανές του!

Συμμετείχε στον διαγωνισμό φωτογραφίας “Η βάρδια” που διοργάνωσε το isalos.net και η οποία παρουσιάστηκε στην προεπισκόπηση της ομώνυμης έκθεσης στις 22 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

Πέρυσι είχε λάβει το δεύτερο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο, το οποίο δωρίστηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Δείτε εικόνες:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΛΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ. 22/7 ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ.

error: Content is protected !!