Εκπτώσεις έως και 70% από την GEA κατάφερε να πετύχει η Dream Music

live music e1566569983468 455x250 1
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εκπτώσεις έως και 70% στις οφειλές των προηγούμενων ετών, οι οποίες απαιτούνται δικαστικά πλέον από τη GEA για συγγενικά δικαιώματα, κατάφερε να πετύχει η Εταιρία Διαχείρισης Μουσικών Δικαιωμάτων Dreamusic σε συνεργασία με τον Συλλόγο Καταστηματαρχών Εστίασης Μαγνησίας.

KEN 1

Σύμφωνα με δεδομένα υπάρχει περίπτωση ιδιοκτήτη καφετέριας, ο οποίος εξόφλησε δίνοντας 1.800 ευρώ, ενώ το απαιτούμενο ποσό ήταν αρχικά 5.800 ευρώ.

Η Dreamusic μέσα στα χρόνια που πέρασαν κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω της ποιοτικής μουσική που διαθέτει μέσα από τα 6 μοναδικά ραδιόφωνα εκ των οποίων τις λίστες τις διαχειρίζονται έμπειροι DJ. Αποτέλεσμα αυτού να προσφέρει ποιοτική μουσική για κάθε επαγγελματικό χώρο και σε κάθε είδος όπως rock, lounge, jazz και άλλα ραδιόφωνα.

Όραμα της εταιρείας επίσης ήταν να απαλλάξει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από υπέρογκα ποσά που καταβάλλονται σε ΟΣΔ και σε μηνύσεις της αστυνομίας εμπλουτίζοντας το περιβάλλον κάθε καταστήματος με ποιοτική μουσική. Πλέον η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με καταστήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο αμοιβαίας εμπιστοσύνης εταιρείας με πελάτη.

Με την σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας και με ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας προς αυτή η Dream Music διαθέτει ένα μεγάλο ποσό από τα κέρδη της για νομική κάλυψη προς τα καταστήματα που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Με δικό μας νομικό επιτελείο σε κάθε νομό αναλαμβάνουμε με προσωπικά μας έξοδα οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30 2421 097337

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30 6984364331 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Βόλος τκ. 38834

EMAIL: [email protected]

error: Content is protected !!