Η μουσική συναντά την φύση στο Θέατρο Αλώνι

DSC 4717 1024x480 1
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό το Φεστιβάλ στο Θέατρο Αλώνι αφού έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του κοινού και των καλλιτεχνών, τροποποιεί το αρχικό πρόγραμμά του και διοργανώνει τρεις εξαιρετικές μουσικές βραδιές. Αρχικά, φιλοξενεί τέσσερις ιδιαίτερους σολίστ πιάνου υψηλής δεξιοτεχνίας, στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον θεσμού Piano στο Αλώνι στις 7 & 8 Αυγούστου.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου και πρώτη μέρα του διήμερου φεστιβάλ Piano στο Αλώνι, ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος, νεαρός σολίστ διακεκριμένος ήδη και o υπερβιρτουόζος Παναγιώτης Τροχόπουλος σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ. Στις 8 Αυγούστου το πρόγραμμα συνεχίζεται με ένα μοναδικό πρόγραμμα  γιατί το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο σπουδαίες προσωπικότητες του είδους, με κορυφαίο τον γνωστό στο ευρύτερο κοινό Χρίστο Παπαγεωργίου και την μοναδική Τζένια Μανουσάκη. Δύο σολίστ υψηλής δεξιοτεχνίας, που θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Το πρόγραμμα του θεάτρου Αλώνι ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Αυγούστου με την Σαβίνα Γιανάτου, τον Κώστα Βόμβολο και τον Γιάννη Αλεξανδρή (Primavera en Salonico) να δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο που άλλοτε στηρίζεται στην απλότητα και την αμεσότητα του τραγουδιού κι άλλοτε ανοίγεται στη γοητευτική αβεβαιότητα του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην τελευταία συναυλία, όσοι από τους θεατές επιθυμούν να έρθουν με μια εύκολη  πεζοπορία προς το θέατρο μέσα από το παραδοσιακό καλντερίμι που ενώνει τα χωριά του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Γεωργίου θα απολαύσουν μια μοναδικού φυσικού κάλους διαδρομή μέσα στην πλούσια φύση του Πηλίου. Το καλντερίμι αυτό, παραδοσιακά χρησίμευε στο πέρασμα των αιώνων για εμπορικές και πολιτιστικές ανταλλαγές.

Η ανταπόκριση του κοινού σε αυτό το μουσικό κάλεσμα τα τελευταία χρόνια ήταν μεγάλη, γι’ αυτό το Θέατρο Αλώνι συνεχίζει να υπηρετεί με αφοσίωση την τέχνη και τη φύση. Στόχος του διοργανωτή κ. Γιώργου Τριανταφύλλου είναι σταδιακά οι θεατές να μπορούν να φτάνουν στις εκδηλώσεις του Θεάτρου ακολουθώντας τα καλντερίμια που ενώνουν τα γύρω χωριά. Άλλος ένας λόγος για να περιμένουμε με ανυπομονησία την καλλιτεχνική σεζόν του Θεάτρου Αλώνι!

Γενική είσοδος  10 ευρώ

Σε εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου είναι υποχρεωτική με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό: Εθνική τράπεζα αρ. λογαριασμού GR9301101090000010944040251 (ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΩΝΙ)

Μετά την κατάθεση αποστέλλετε στο email [email protected]  ημερομηνία εκδήλωσης,  αριθμό ατόμων, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο (max 4 άτομα ανά ομάδα θεατών).

Άγιος Γεώργιος Νηλείας στο Πήλιο

Πληροφορίες

6973339142

2428 094211

ώρα άφιξης 20..00 μ μ

ώρα έναρξης 21.00μ.μ

www.theatroaloni.gr

error: Content is protected !!