ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευκρινίσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για το περιστατικό με τον μετανάστη από το Καμερούν

2909748
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, 15:22

KEN

Σαρανταοκτάχρονος μετανάστης από το Καμερούν επιβάτης της αμαξοστοιχίας 54, η οποία εκτελούσε χθες το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε σε έλεγχο μετά τη Λειβαδιά ότι δεν είχε εισιτήριο για να φτάσει μέχρι τον προορισμό του την Καρδίτσα και φέρεται να εξαναγκάστηκε σε αποβίβαση στο Λιανοκλάδι λόγω καταγγελιών συνεπιβατών του ότι είναι ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε από το Λιανοκλάδι, όπου ήταν παρούσα η αστυνομία, με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάποιο σχετικό σύμπτωμα για αυτό οι γιατροί τον άφησαν να φύγει. Στη συνέχεια με ενέργειες του δήμου Λαμιέων ο 48χρονος προμηθεύτηκε το απαραίτητο εισιτήριο για να μεταβεί στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ο εν λόγω επιβάτης είχε στην κατοχή του εισιτήριο για να μεταβεί έως τη Λειβαδιά, ενώ τελικός του προορισμός ήταν η Καρδίτσα.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετά τη Λειβαδιά, αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, οι ελεγκτές πρότειναν στον επιβάτη να εκδώσει νέο εισιτήριο για τη διαδρομή μέχρι την Καρδίτσα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν είχε τη δυνατότητα να το καλύψει οικονομικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο επιβάτης μετακινήθηκε, όπως αναφέρει η εταιρεία, υπό την επιτήρηση του Προϊσταμένου της Αμαξοστοιχίας, προκειμένου να αποβιβαστεί στον επόμενο σταθμό, στο Λιανοκλάδι.

Στις περιπτώσεις που επιβάτης αρνείται την έκδοση του εισιτηρίου τότε ζητείται η παρέμβαση της Αστυνομίας, όπερ και εγένετο, καταλήγει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Διαβάστε περισσότερα: 

Λαμία: Τον πέταξαν έξω από το τρένο γιατί νόμιζαν ότι είχε κορωνοϊό!


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, 15:22

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!