ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Δωρεάν απολύμανση αυτοκινήτου για όλους από το Service Πλουμιστός

6e51e6f5015883e46274a75f69058a21 XL 1024x549 1

Ένα ξεχωριστό δώρο για την υγεία όλων μετά την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού κάνει μέσω του TheNewspaper.gr το SERVICE ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ εντελώς δωρεάν για όλους!

KEN 728X100

Πλήρης απολύμανση καμπίνας με την καινοτόμα χρήση Ozone Maker Magneti Μarelli.

Το όζον είναι μια ουσία που σκοτώνει τα βακτήρια , τη μούχλα, τους μύκητες και όλα τα αλλεργιογόνα που κυκλοφορούν στον αέρα. Το smog που παράγεται απο τις εκπομπές των αυτοκινήτων παραμένει στον αέρα για μέρεςκαι η εγκατάσταση εξαερισμού του αυτοκινήτου απορροφά αναγκαστικά όλους αυτούς τους ρύπους οι οποίοι στο εστερικό πολλαπλασιάζονται προκαλόντας επίμονες δυσάρεστες οσμές, πέρα απ την πιθανότητα να προκαλέσουν βήχα, κρυολόγημα και νόσους του αναπνευστικού. Κανένα απορρυπαντικό δεν καθαρίζει αυτές τις ουσίες πλην του όζοντος.

Μία εξυγίανση του χώρου επιβατών με όζον εγγυάται, εκτός από την εξάλειψη των οσμών, μία πραγματική απολύμανση για τα ακάρεα, τα βακτήρια και τους ιούς που περιέχονται σ αυτά.

Ποιους αφορά:

Όλους τους αναγνώστες του TheNewspaper.gr είτε είστε πελάτης του SERVICE ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ, είτε όχι.

Έχω κάποια άλλη υποχρέωση; Θα πληρώσω κάτι;

Δεν θα πληρώσετε τίποτα. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, ως κοινωνική προσφορά.

Χρειάζεται ραντεβού;

Όχι. Μπορείτε από σήμερα μέχρι τις 15 Ιουνίου να επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του SERVICE ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ και να έχετε την υπηρεσία δωρεάν!

Που βρίσκεται η εγκατάσταση του SERVICE ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ;

To συνεργείο βρίσκεται στο Βιοτεχνικό πάρκο Βόλου, κάνοντας δεξιά στο φανάρι της Α’ Βιομηχανικής περιοχής, ακριβώς δίπλα από το Συνεταιριστικό ΚΤΕΟ Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2421068018

error: Content is protected !!