Λάρισα: Συναγερμός στην Εφορία – Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού (φωτο)

3 eforia 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εφορία Λάρισας, στην Φιλιππούπολη, καθώς σήμερα Πέμπτη εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού με αποτέλεσμα όλα τα γραφεία να παραμείνουν κλειστά σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του κοινού.

Αυτή την ενημέρωση έχουν οι Λαρισαίοι που σπεύδουν από το πρωί στην Εφορία προκειμένου να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους. Υπάλληλος στην πόρτα τους ενημερώνει ότι λόγω κρούσματος η Εφορία θα παραμένει κλειστή σήμερα και θα υπάρξει ανακοίνωση για το τι μέλει γενέσθαι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα μέσα στο κτίριο γίνονται τεστ σε υπαλλήλους.

Ωστόσο, έχει τοιχοκολληθεί ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι η Εφορία είναι σήμερα κλειστή για τεχνικούς λόγους μέχρι τις 10 το πρωί, αλλά τελικά θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα. Επιπρόσθετα, όλο το συγκρότημα απολυμαίνεται αυτή την ώρα.

Όσο για το θετικό κρούσμα, βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr πρόκειται για υπάλληλο του τρίτου ορόφου.

Δείτε φωτογραφίες:  

Λάρισα: Συναγερμός στην Εφορία – Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού (φωτο) Λάρισα: Συναγερμός στην Εφορία – Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού (φωτο)

Λάρισα: Συναγερμός στην Εφορία – Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού (φωτο) Λάρισα: Συναγερμός στην Εφορία – Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού (φωτο) Λάρισα: Συναγερμός στην Εφορία – Εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!