Σκιάθος: Δημοπρατείται η αποχέτευση στις Κουκουναριές

IMG 0514
milonas 728x90 1
728x110

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την δημοπράτηση του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ & ΤΡΟΥΛΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ» με προϋπολογισμό 2.730.000,00 ΕΥΡΩ (χωρίς Φ.Π.Α. 24%). Το έργο χρηματοδοτείται από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με την οποία η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. έχει συνάψει Προγραμματική Σύμβαση στις 6 Δεκεμβρίου 2019. 

Το έργο θα εξυπηρετήσει την ευρύτερη περιοχή Κουκουναριών – Τρούλου λύνοντας χρόνια προβλήματα και θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

“ Η Σκιάθος μπαίνει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά με την υλοποίηση μεγάλων έργων, όπως η κατασκευή του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό για την εξαιρετική συνεργασια που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Σκιάθο. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Γιάννη Σαρρή για τις συντονισμένες ενέργειες. ”  δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιαθου και πρόεδρος της ΔΕΑΥΣ Θοδωρής Τζούμας.

error: Content is protected !!