Η Meghan Markle θα διατηρήσει την ανωνυμία των φίλων της στη δικαστική διαμάχη εναντίον της Daily Mail

421049
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020, 19:30

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική μάχη της Meghan Markle εναντίον των Associated Newspapers, δηλαδή την Daily Mail, την Mail on Sunday και την MailOnline, για παραβίαση του απορρήτου και παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων από προσωπική επιστολή της προς τον πατέρα της.

Μάλιστα  πρόσφατα αποφασίστηκε ότι πέντε από τις φίλες της Meghan που μίλησαν ανώνυμα στο περιοδικό«People» υπέρ της δεν θα αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

«Η δούκισσα θεώρησε απαραίτητο να κάνει αυτό το βήμα για να προσπαθήσει να προστατεύσει τις φίλες της – όπως θα έκανε ο καθένας από εμάς – και είμαστε ευτυχείς ότι αυτό ήταν σαφές», αναφέρει δήλωση της νομικής ομάδας της. «Είμαστε χαρούμενοι που ο δικαστής συμφώνησε να προστατεύσει αυτά τα πέντε άτομα».

Σύμφωνα με τον Guardian, η Meghan είπε πως ο ιδιοκτήτης της Mail «απειλεί να δημοσιεύσει τα ονόματα πέντε γυναικών – πέντε ιδιωτών πολιτών – που αποφάσισαν μόνες τους να μιλήσουν ανώνυμα με ένα αμερικανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης περισσότερο από ένα χρόνο πριν, για να με υπερασπιστούν|.  

«Αυτές οι πέντε γυναίκες δεν είναι σε δίκη και ούτε εγώ είμαι. Ο εκδότης της Mail on Sunday είναι αυτός που δικάζεται. Αυτός ο εκδότης ενήργησε παράνομα και προσπαθεί να αποφύγει τη λογοδοσία, για να δημιουργήσει ένα τσίρκο και να αποσπάσει την προσοχή από το βασικό θέμα της υπόθεσης – ότι η Mail on Sunday δημοσίευσε παράνομα την προσωπική μου επιστολή», συνέχισε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!