Λεβέντης κατά Θεοχάρη: Τόσο μεγάλη ηλιθιότητα…;

LEVENTIS THEOXARIS

Καταπέλτης ήταν ο Κώστας Λεβέντης κατά του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη όταν μέσω δημοσιεύματος πληροφορήθηκε πως τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τύπου Airbnb, εντάχθηκαν στους παρόχους του προγράμματος “Τουρισμός για όλους“, επιδοτώντας εμμέσως τα καταλύματα αυτά, που λειτουργούν χωρίς να υπόκεινται σε προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας χαρακτήρισε τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης ως οίκους ανοχής χωρίς αφεντικό και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξει όσους δεν ακολουθούν τις οδηγίες του.

KEN 728X100

Αναλυτική η γραπτή δήλωση του Κώστα Λεβέντη:

«Βραχυχρόνια μίσθωση… Οίκος ανοχής… χωρίς αφεντικό…

Αν τελικά θα εφαρμοστεί είναι ΑΛΗΤΕΊΑ εμπαιγμού στην κανονικότητα της τουριστικής αγοράς.

Αν τελικά θα εφαρμοστεί είναι Ντροπή και ασέβεια προς τους χιλιάδες ξενοδόχους που επιμένουν να στηρίξουν την τουριστική δραστηριότητα σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αν τελικά θα εφαρμοστεί είναι εμπαιγμός προς τους χιλιάδες ξενοδόχους που επένδυσαν κεφάλαια που δεν υπήρχαν, στα πρωτόκολλα προστασίας αλλα πίστεψαν και και που ακολούθησαν το κάλεσμα του Πρωθυπουργού να κάνουν το καθήκον τους.

Τελικά θα επαναλάβω τόσο μεγάλη ηλιθιότητα διακατέχει τους αποφασιζοντες και προσπαθούν μεσα από αστερίσκους να βάλλουν τις “υγειονομικές βόμβες μέσα στα σπίτια μας ” και να τινάξουν κυριολεκτικά στον Αέρα την όλη προσπάθεια μας στον “ασφαλή” τουρισμό για την χώρα μας.

Τι δεν καταλαβαίνετε …

Κυριάκο Μητσοτάκη βάλε μάσκα και προστατέψου, αλλά διώξε αυτούς που δεν ακολουθούν τις οδηγίες σου…  δεν φταίμε όλοι εμείς που παλεύουμε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα …

Έλεος…»

Το δημοσίευμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Λεβέντη:

theoharis

“Το υπουργείο Τουρισμού ενέταξε στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”, τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης!”

“Καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τύπου Airbnb, έχει εντάξει στους παρόχους του προγράμματος “Τουρισμός για όλους, το υπουργείο Τουρισμού, επιδοτώντας εμμέσως τα καταλύματα αυτά, που λειτουργούν χωρίς να υπόκεινται σε προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και τα οποία σε αντίθεση με τα νομίμως λειτουργούντα πάσης φύσεως καταλύματα, δεν είναι υπόχρεα στην καταβολή πλήθους επιβαρύνσεων (φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, τέλη, κ.λπ.), εν μέσω μάλιστα μιας περιόδου πρωτοφανούς κρίσης για τον Τουρισμό, τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές”.

Δείτε ΕΔΩ όλο το άρθρο

error: Content is protected !!