Απασφάλισε ο Πλαστάρας: «Οι βουλευτές Μαγνησίας σε ρόλο ταχυδρόμου και κομιστή»

66648704 2340439866226544 8254340252810870784 n
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Μαγνησίας και πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Τρύφων Πλαστάρας, για τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης στους κλάδους που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία, ασκώντας κριτική τόσο στις πολιτικές της κυβέρνησης, όσο όμως και στους βουλευτές Μαγνησίας για τον ρόλο που διαδραματίζουν στην δημιουργηθείσα πραγματικότητα.

KEN

Ο κ. Πλαστάρας έκανε λόγο για μεγάλη έλλειψη ρευστότητας και παρατήρησε: “Τα εκατομμύρια, τα δις που ακούσαμε ότι θα πέσουν, δεν έπεσαν σε επιχειρήσεις που είχαν πραγματικά και αντικειμενικά προβλήματα και σε όλα αυτά έρχεται και μια φορολογική λαίλαπα, η οποία όχι μόνο δεν αμβλύνθηκε, αλλά περισσότερο παρέμεινε και δυσχεραίνει τις επιχειρήσεις”.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ μίλησε επίσης για το θέμα των επιταγών, για το θέμα του ακατάσχετου λογαριασμού αλλά και το θέμα της προκαταβολής φόρου, στο οποίο στάθηκε ιδιαίτερα στέλνοντας μάλιστα μήνυμα προς την κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Το πιο εξόφθαλμο και αυτό πρέπει από χθες, να σβήσουν άπαξ και δια παντώς αυτή τη ληστρική λογική της προτακαταβολής φόρου”, για να συμπληρώσει ότι “μέχρι του χρόνου δεν ξέρουμε καν εάν θα έχουμε επιχειρήσεις”.

Τέλος και αφού χαιρέτησε την αντιμετώπιση της τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, ο κ. Πλαστάρας είπε με νόημα: “Εκεί που θέλουμε μια μεγαλύτερη ενεργητικότητα είναι στους βουλευτές της περιοχής μας, οι οποίοι δεν θα πρέπει να ασκούν μόνο το ρόλο του ταχυδρόμου να πω, του κομιστή να πω, γιατί επιστολές στέλνουμε, τις επιστολές αυτές τις παίρνουν και τις μεταβιβάζουν στη βουλή και μας στέλνουν μετά κάποιες τυποποιημένες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο ρόλος τους. Πρέπει να πάρουν πιο ενεργό ρόλο και να είναι πιο κοντά στα πρωτοβάθμια σωματεία”, κατέληξε.

error: Content is protected !!