Η Αργώ έγινε παιχνίδι από την Playmobil – Δείτε εικόνες

768fd7f6685d80b6a62ef380c6b6bf16
stergiou
fotou
728x110 3

Η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών PLAYMBOBIL φέρνει τον Ιάσονα και τους Αργοναύτες πιο κοντά στα παιδιά, δημιουργώντας νέες μοναδικές φιγούρες εμπνευσμένες από την αρχαία ελληνική μυθολογία, που περιμένουν τα παιδιά για να ζωντανέψουν τους μύθους και τα επιτεύγματά τους.

728X100 3 1

Μαζί με τον Ηρακλή, τον Ορφέα και την Αταλάντη, ο Ιάσονας ξεκινούν με την Αργώ από την Ιωλκό, τον σημερινό Βόλο, για να φέρουν από την μακρινή Κολχίδα το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Η συλλεκτική σειρά συνδυάζει παιχνίδι και γνώση, αφού έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς βοηθάει τα παιδιά να γνωρίσουν την αρχαία μυθολογία, διεγείροντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Οι φιγούρες των Αργοναυτών και του θρυλικού πλοίου σχεδιάστηκαν με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά του μύθου που τον κάνουν μοναδικό στον κόσμο.

Η νέα σειρά παιχνιδιών της πασίγνωστης εταιρείας έρχεται λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς στον Βόλο, το οποίο αναμένεται να αλλάξει τον τουριστικό χάρτη στην περιοχή.

Δείτε εικόνες:


error: Content is protected !!