Μαγνησία – Καιρός: Βροχές με 33 βαθμούς Κελσίου – Προειδοποίηση Λιμεναρχείου Βόλου

cache 846x3000 Analog medium 551463 48839 392019
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σχεδόν αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στο σύνολο της Μαγνησίας. Οι άνεμοι θα πνέουν με διάφορες διευθύνσεις έως πέντε μποφόρ, ενώ κατά διαστήματα θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ.

KENT 2

Νεφώσεις και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν σε περιοχές της Μαγνησίας, ενώ η ανώτατη θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Προειδοποίηση από το Λιμεναρχείο Βόλου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Αριθ. Πρωτ.: 3613/08-08-2020 έγγραφο του Υ.Π.Τ.Π./Γ.Γ.Π.Π./Α.Π.Σ./Ε.Σ.Κ.Ε., με θέμα ΄΄Πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων΄΄ στη Θεσσαλία για σήμερα Κυριακή 09-08-2020, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες κατά διαστήματα θα είναι ισχυρά και θα επικρατήσουν Βόρειοι άνεμοι εντάσεως 4 με 6bf και στα ανατολικά από το μεσημέρι τοπικά 7bf.

2. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

3. Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου. 

4. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

error: Content is protected !!