Λάρισα – Κορωνοϊός: Ακατανόητη θεωρούν την απόφαση για μεταμεσονύκτιο λουκέτο οι επαγγελματίες της πόλης

32 frourio lofos Larissa 780x405
stergiou
fotou
728x110 3

«Μουδιασμένους» άφησε τους επαγγελματίες της Λάρισας η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει όλα τα καταστήματα στη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας κ. Αλέκος Σακελλάρης, έκανε λόγο για μια «ακατανόητη» απόφαση, η οποία δείχνει την αδυναμία της πολιτείας να εντοπίσει αυτούς που παρανομούν, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται όλοι οι επαγγελματίες και πρόσθεσε πως η πλειοψηφία των καταστηματαρχών τήρησε πιστά της οδηγίες που δόθηκαν.

Λάρισα - Κορωνοϊός: Ακατανόητη θεωρούν την απόφαση για μεταμεσονύκτιο λουκέτο οι επαγγελματίες της πόληςΑκόμη, άφησε αιχμές για την επιλογή του να υπάρξει κλείσιμο σε ολόκληρο το νομό, όταν τα κρούσματα έχουν εντοπιστεί ως επί το πλείστον στον Αμπελώνα και θεωρώντας πως όσα εντοπίστηκαν εντός της πόλης της Λάρισας δεν δικαιολογούν μια τόσο σκληρή απόφαση σε έναν ήδη «χτυπημένο» κλάδο.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο κόσμος που πραγματοποιεί τη βραδινή του βόλτα θα μεταφερθεί από τα καταστήματα όπου τηρούνται τα μέτρα, άναρχα σε πλατείες και πάρκα, μέρη που είναι δυσκολότερο να ελεγχθούν.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!