Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας – Δείτε φωτογραφίες

1 ptwsh mpalkoni larissa 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Σοκαρισμένοι οι περίοικοι της συνοικίας στο Σταθμό στη Λάρισα, όταν συνειδητοποίησαν ότι μια γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 11 το πρωί, όταν η 50χρονη γυναίκα, βάσει πληροφοριών έπεσε στο κενό από την πίσω πλευρά της πολυκατοικίας και από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Το συμβάν έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες. Οι πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, αναφέρουν ότι η γυναίκα γύρω στα 50, παρά την πτώση από μεγάλο ύψος, είχε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Δείτε φωτογραφίες Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Δείτε φωτογραφίες Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Δείτε φωτογραφίες Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Δείτε φωτογραφίες Σοκαριστικό περιστατικό στη Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!