Κορωνοϊός: Πέντε νέα κρούσματα στη Μαγνησία

KORONOIOS 34

Πέντε είναι τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο (έως στις 10/08/20, 14:00). Δύο άνδρες 24 και 33 ετών καθώς και μία γυναίκα 44 ετών, βρέθηκαν θετικοί στον ιό μέχρι χθες το βράδυ. Το τέταρτο κρούσμα αφορά γυναίκα στρατιωτικό από το στρατόπεδο του Στεφανοβικείου ενώ το τελευταίο είναι ένας 25χρονος στη Σκόπελο. Μάλιστα, ο τελευταίος όταν διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον ιό έφυγε από τη Σκόπελο και αναζητείται.

KEN 4

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid-19. Τα 2 αφορούν παραθεριστές που επέστρεψαν από νησί των Κυκλάδων το ένα κι από την Πιερία το άλλο. Το 1 αποτελεί στενή επαφή γνωστού κρούσματος (5.8.2020), ενώ υπάρχει 1 ακόμη το οποίο νοσηλεύεται.

-Στην περιοχή του Βόλου
Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. 1 αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (6.8.2020), ενώ 1 ακόμη αποτελεί στενή επαφή της συρροής κρουσμάτων στο Στεφανοβίκειο. Επιπρόσθετα, 1 ακόμη κρούσμα είναι στενή επαφή άλλου κρούσματος (6.8.2020), ενώ τέλος 1 θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή της Σκοπέλου
Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή της Σκοπέλου. Το κρούσμα προσήλθε για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.

error: Content is protected !!