Μ. Ξηρομερίτης: Ενώ ο Δήμαρχος ζητά να “πέσουν” οι τόνοι …!

xiromeritis 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Σε ανακοίνωσή του σχετικά τα όσα συμβαίνουν τελευταία με το δάνειο καθαριότητας, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων κ. Μάριος Ξηρομερίτης, αναφέρει τα εξής:

Δυστυχώς στο δημοτικό συμβούλιο  της 21 Ιουλίου υπήρξαμε μάρτυρες  μιας εισήγησης εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων  που δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στην πραγματικότητα .Σε ερωτήσεις  αρχηγών παρατάξεων  σε σχέση με την σύναψη δανείου ενώ ρωτήθηκε σαφώς αν «τρέχουν»  προγράμματα για αντικατάσταση των μηχανημάτων καθαριότητας όπως φαίνεται στο you tube 1 ώρα και 32 λεπτά (στην συνεδρίαση)στο βίντεο  δηλώνει ξεκάθαρα ότι από το αρμόδιο  υπουργείο «ο κος Γραφάκος δήλωσε από το σύστημα  εθνικού σχεδιασμού…  ΟΧΙ ,ΟΧΙ λείπουν πόροι…» ενώ «από το Αντώνης Τρίτσης περιμένουμε τις προτάσεις…». Κανένας λόγος για το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II  .

Αν ο Δήμαρχος δεν ήξερε για τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ  θα έπρεπε να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και να ομολογήσει απλά ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ …

Αν ήξερε ….και η εισήγησή του είναι αυτή τότε υπάρχει μεγάλο πολιτικό ζήτημα στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου .

Φυσικά μετά από δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε η μεγάλη υποστήριξη  του Δήμου Λαρισαίων από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ  ,στο οποίο ο Δήμαρχος δεν αναφέρθηκε καν……!

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!