ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

pliroforisi iouniou avgoustou2020 p1 1

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Πληροφόρηση» (Ιουνίου – Αυγούστου 2020).

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην 1η σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην νέα «Πληροφόρηση» γράφουν, επίσης:

Ο Πρωτ. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου, με θέμα «Η Μητέρα της σιωπής»,

Η Δασκάλα Φιλίτσα Μουρτζοπούλου, με θέμα «Χριστιανών η προστάτις …»,

Ο Δρ. Δημήτριος Καραμπερόπουλος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Μελέτης Φερών – Βελεστίνου – Ρήγα, με θέμα «Η Ελληνορθόδοξη επανάσταση του Ρήγα Βελεστινλή» και

Ο Αρχιμ. Αμφιλόχιος Μήλτος, Προϊστάμενος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, με θέμα «Σπίτι Γαλήνης Ευαγγελιστρίας: 40 χρόνια προσφοράς».

Στην νέα «Πληροφόρηση» δημοσιεύεται, επίσης, σύνοψη της διαδικτυακής διάλεξης, σε συνέδριο της «Μαγνήτων Κιβωτού» του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ενώ το τεύχος ολοκληρώνεται με άρθρο του Σεβ. κ. Ιγνατίου, με θέμα «Η Αγίας Σοφία στην υπηρεσία της αλαζονείας και της μισαλλοδοξίας».

Στην καθιερωμένη Αντιαιρετική στήλη γράφει ο Πρωτ. Κωνσταντίνος Φλάκης, με θέμα «Οι Πνευματικές εμπειρίες των Αγίων και οι εκστατικές καταστάσεις των Πεντηκοστιανών», ενώ επτασέλιδο αφιερώνεται σε ειδήσεις από τις δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας το τελευταίο τρίμηνο, συνοδευόμενες από αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Iεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

error: Content is protected !!