Λάρισα: Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ ΠΓΝΛ: Να γίνουν μαζικές προσλήψεις – Δυσαναπλήρωτο το κενό των ιατρών που νόσησαν

doc
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ ΠΓΝΛ ζητάει από την πολιτική ηγεσία να προχωρήσει άμεσα σε μαζικές μόνιμες προσλήψεις ιατρών στο ΕΣΥ, και επιπρόσθετα εύχεται γρήγορη ανάρρωση στην γιατρό που δίνει μάχη με τον κορωνοϊο, γρήγορη ανάρρωση.

Αναλυτικά:

Εδώ και δύο εβδομάδες το νοσοκομείο μας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά από την ανίχνευση στις τάξεις των ιατρών θετικών κρουσμάτων.

Στις 11/08, δυστυχώς η μία εξ αυτών, συνάδελφος, φίλη και μία από τις ιατρούς που μάχονται καθημερινά από το μετερίζι της πρώτης γραμμής, εμφάνισε επιδείνωση και οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ-ειδικευομένων ΠΓΝΛ, είμαστε σίγουροι ότι και από αυτή τη μάχη θα καταφέρει να βγει νικήτρια, όπως εδώ και χρόνια τα καταφέρνει επάξια τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και της ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά της.

Το κενό, ωστόσο, που αφήνει πίσω της αυτή και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που τέθηκαν προσωρινά εκτός πολέμου, είναι δυσαναπλήρωτο.

Καλούμε την Πολιτική Hγεσία και το Υπουργείο Υγείας, έστω και στην ύστατη στιγμή, να προχωρήσουν άμεσα σε μαζικές μόνιμες προσλήψεις ιατρών στο ΕΣΥ, στην οργάνωση εξειδικευμένων μονάδων νοσηλείας για τον COVID-19 (θάλαμοι αρνητικής πίεσης) και την περαιτέρω ενίσχυση των Τμημάτων Επειγόντων και Μονάδων Εντατικής Θεραπείας της χώρας.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!