Λάρισα: Έφυγε από το σούπερ μάρκετ με ψώνια 313 € χωρίς να πληρώσει – Τι είχε η 36χρονη στις σακούλες

sakoyles psonia 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην… επήρεια φαρμακευτικών ουσιών απέδωσε μια 36χρονη γυναίκα την απόφασή της να κλέψει από κύβους μαγειρικής μέχρι βαφές μαλλιών από σούπερ μάρκετ της Λάρισας. Η 36χρονη Ρομά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία, συνελήφθη προχθές το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Λάρισας, καθώς έφυγε από σούπερ μάρκες χωρίς ωστόσο να πληρώσει ψώνια αξίας 313 ευρώ. Η 36χρονη αφού γέμισε τρεις σακούλες με ψώνια, μεταξύ των οποίων κονσέρβες ψαριών, λάδια, κύβους μαγειρικής και βαφές μαλλιών, αντί να κατευθυνθεί σε κάποιο από τα ταμεία βγήκε από την… είσοδο του σούπερ μάρκετ, όπως το­νίστηκε χθες κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Η πράξη της σύμφωνα με την “Ελευθερία”, έγινε αντιληπτή από τους υπευθύνους του καταστήματος αλλά παρά τις προτροπές τους να επιστρέψει τα κλεμμένα, η 36χρονη συνέχισε την πορεία της αγνοώντας τις φωνές των υπεύθυνων.

Τελικά παρενέβησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας να προχωρούν στη σύλληψή της. Χθες η 36χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου ζήτησε συγγνώ­μη για την πράξη της, την οποία απέδωσε σε επήρεια φαρμακευτικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να δίνει πειστική εξή­γηση πως από την Κατερίνη βρέθηκε στη Λάρισα να κλέβει σούπερ μάρκετ. Με την εισαγ­γελέα της έδρας να προτείνει την ενοχή της, σημειώνοντας νωρίτερα πως η δράστιδα  είχε αντίληψη του τι έκανε. Η 36χρονη καταδικάστηκε τελικά σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!