Στη Σχοινούσα δεν ισχύει ο νόμος

2913586
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 19:54

Την ώρα που η κυβέρνηση δια του Νίκου Χαρδαλιά ανακοίνωσε την περαιτέρω λήψη εκτάκτων μέτρων για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της επέλασης του Covid-19 και την στιγμή που επιβάλλεται το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στην πρωτεύουσα από τις 12 το βράδυ, φαίνεται πως οι εφοπλιστές στο κεντρικό Αιγαίο περί άλλων τυρβάζουν αλλά και διαφορετικά λειτουργούν.

Αγνοώντας τις προτροπές, προειδοποιήσεις, τις παραινέσεις αλλά ακόμα και τον ίδιο τον νόμο ο εφοπλιστής Δημήτρης Παπαδημητρίου διοργανώνει πάρτι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση και με 200 καλεσμένους οι οποίοι θα φθάσουν στη Σχοινούσα με ελικόπτερα και κότερα την Κυριακή 16 Αυγούστου.

Το συνηθίζει άλλωστε να διοργανώνει τέτοια μεγάλα πάρτι στην περιοχή αυτή του νησιού όπου διαθέτει την ιδιοκτησία του, έχοντας αποκλείσει με μάντρες και τοίχους την πρόσβαση των πολιτών ενός κατώτερου Θεού προς τη θάλασσα. Στα τέλη Αυγούστου διοργανώνει ο κ. Παπαδημητρίου τα πάρτι γιατί συμπίπτουν με τα γενέθλιά του αλλά και τον γάμο του το 2016. Και τότε ο Ρέμος τραγούδησε σε μια ειδική σκηνή που είχε στηθεί. Και οι δύο κόλποι που βρίσκονται μπροστά από την ιδιοκτησία του εφοπλιστή ήταν γεμάτη κότερα και θαλαμηγούς. 

Φαίνεται πως κάποιοι είναι πιο ίσοι από κάποιους άλλους και κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να αγνοούν την τάξη και τον νόμο χωρίς να φοβούνται τις επιπτώσεις.

Τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και το κάθε μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας εδώ και 15 ημέρες επαναλαμβάνουν ασταμάτητα την προειδοποίηση ότι τα πάρτι, οι δημόσιες συναθροίσεις και η μαζική διασκέδαση, οι συναυλίες και τα αυτοσχέδια rave event αποτελούν τους βασικούς πυρήνες υπερμετάδοσης του Covid-19.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως ορισμένοι προτιμούν να συμπεριφερθούν αντικοινωνικά ενώ επιλέγουν να αντιπαρατεθούν στην κοινή λογική και τα πορίσματα των ειδικών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος σε στιγμιότυπο από παλαιότερο πάρτι του εφοπλιστή στο ίδιο μέρος

Με ελικόπτερα και κότερα θα φθάσουν στη βίλα Παπαδημητρίου οι περίπου 200 καλεσμένοι στο πάρτι

Προφανώς το πάρτι το εφοπλιστή πέρα από μια αντικοινωνική συμπεριφορά αποτελεί και δημόσιο κίνδυνο αφού υπονομεύει τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του νέου κύματος του Covid-19.

Προφανώς η τοπική αστυνομία, το λιμενικό, οι τοπικές αρχές αλλά και η περιφέρεια στην οποία ανήκει η Σχοινούσα οφείλουν άμεσα να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα και να διαμηνύσουν στον κύριο εφοπλιστή πως σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν πια Γκοτζαμπάσηδες.

Κοντά στις παραλίες Αη Βασίλης και Λιβάδι, με τα κρυστάλλινα πρασινογάλαζα νερά, βρίσκεται η βίλα του κ. Παπαδημητρίου

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη Σχοινούσα όπου βρίσκεται η βίλα του κ. Παπαδημητρίου και πρόκειται να διεξαχθεί το πάρτι εν μέσω κορωνοϊού:


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 20:07

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!