12 γάμοι σε μία εβδομάδα στον Δήμο Βόλου – Καπουρνιώτης: Δεν προλαβαίνουμε να κλείνουμε ημερομηνίες [εικόνες]

ypaithrioi gamoi 3 1

Πολλά είναι τα ζευγάρια που επιλέγουν τον πολιτικό γάμο το τελευταίο διάστημα στον Βόλο και ειδικά μετά τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.  

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Π.Ε., Μιχάλης Καπουρνιώτης στο TheNewspaper.gr, η αύξηση στον αριθμό των πολιτικών γάμων είναι μεγάλη και μάλιστα με αυξητική τάση. Μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου Περιφερειακών Ενοτήτων, έχει τελέσει περίπου 80 γάμους ενώ την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν 12 γάμοι. Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή για να κλειστεί μία ημερομηνία και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η ζήτηση είναι μεγάλη.

Για τους λόγους που έχει υπάρξει αυτή η αύξηση στους πολιτικούς γάμους, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης  ανέφερε: «Εκτός των μέτρων κατά της διασποράς του  κορωνοϊού, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ζήτησης για έναν πολιτικό γάμο, σημαντικό ρόλο έπαιξε, επίσης, η δυνατότητα που δώσαμε στα ζευγάρια να επιλέξουν όμορφες, υπαίθριες τοποθεσίες κοντά στα δημαρχεία για να πραγματοποιήσουν μία τελετή όπως την είχαν φανταστεί. Οι υπαίθριες τελετές σε περιοχές όπως της Νέας Αγχιάλου, της Πορταριάς και της Μακρινίτσας αποτέλεσαν σημαντικό κίνητρο για πάρουν την απόφαση να πραγματοποιήσουν έναν γάμο, σ’ ένα πανέμορφο τοπίο και σ’ ένα κατάλληλα στολισμένο, για την περίσταση, χώρο.

Την προηγούμενη Κυριακή τέλεσα τρεις γάμους, σε τρία διαφορετικά μέρη: Μακρινίτσα, Πορταριά και Νέα Αγχίαλο»

ypaithrioi gamoi 5 1

«Για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, αλλά και των επισκεπτών του Δήμου μας, ακόμη και παραμονή της Παναγίας, πραγματοποιήθηκε Πολιτικός Γάμος στο όμορφο λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου. Αν προσέξετε τις υπέροχες φωτογραφίες, θα διαπιστώσετε, ότι κανένα κινηματογραφικό στούντιο, δεν διαθέτει τόση ομορφιά» αναφέρει σχετικά με τον γάμο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/08) ο Μιχάλης Καπουρνιώτης

error: Content is protected !!