Λάρισα: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό σε εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα

ethniki trapeza
stergiou
fotou
728x110 3

Την προηγούμενη Πέμπτη, τις 13 Αυγούστου, έγινε Προληπτικός Μοριακός Έλεγχος για την ανίχνευση κρουσμάτων Κορωνοϊού από Κλιμάκιο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Τράπεζας, το οποίο μετέβη στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα, στην οδό Παπαναστασίου, όπου και πραγματοποίησε Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό σε 40 εργαζόμενους του κεντρικού καταστήματος.

Τα  40 τεστ του Μοριακού Ελέγχου για Κορωνοϊό μεταφέρθηκαν στο Αρμόδιο Εργαστήριο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, όπου εξετάστηκαν και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Σήμερα Τρίτη εξάλλου, κλιμάκιο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Σύμβουλο του ΤΥΠΕΤ Θεσσαλονίκης, κ. Στέφανο Γκοντονίδη διενήργησε Μοριακό έλεγχο για Κορωνοϊό στους εργαζόμενους των περιφερειακών υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στην Λάρισα, δηλαδή στα υποκαταστήματα του Πάρκου Σταθμού, του Αγίου Γεωργίου και της Φιλιππούπολης.

Επίσης Μοριακός Έλεγχος από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ έγινε και στο Χρηματοδοτικό Κέντρο Λάρισας, την Διεύθυνση Οργάνωσης Λάρισας και το i bank store Λάρισας.

Τα τεστ του Μοριακού Ελέγχου από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ στην Λάρισα, την σημερινή ημέρα ξεπέρασαν τα 40 συνολικά, ολοκληρώνοντας την εξέταση σχεδόν όλων των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη της Λάρισας.

Το πρόγραμμα διενέργειας τεστ Μοριακού Ελέγχου για Κορωνοϊό από το Κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες στα εναπομείναντα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας, δηλαδή στα καταστήματα Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων.

Διευκρινίζεται τέλος ότι τηρείται αυστηρά η ανωνυμία των προσώπων, με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!