ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κι όμως η Meghan Markle έκανε η ίδια τις αναρτήσεις στον λογαριασμό Sussex Royal στο Instagram

421931
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΤετάρτη 19 Αυγούστου 2020, 17:00

KEN

 

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη βιογραφία των Harry και Meghan, «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ήμερες.

Μια από αυτές αφορά τη διαχείριση του λογαριασμού του ζευγαριού στο Instagram, το Sussex Royal – που πλέον έχει απενεργοποιηθεί.

Όπως αναφέρει το βιβλίο, μια από τις ασχολίες της Meghan ήταν να βοηθάει την ομάδα PR με τις αναρτήσεις – και κυρίως να δίνει τον τόνο και το πνεύμα που ήθελε αυτές να επικοινωνούν προς τα έξω.

«Ήταν μια απελευθερωτική εμπειρία για τη Meghan το λανσάρισμα του λογαριασμού» αναφέρει πηγή στους συγγραφείς του βιβλίου και συμπληρώνει: «Το να μην έχει μια δική της πλατφόρμα επικοινωνίας με το κοινό ήταν μία από τις πιο σκληρές αλλαγές που έπρεπε να δεχτεί με την ένταξή της στη βασιλική οικογένεια, ειδικά αφού είχε δουλέψει σκληρά για να χτίσει το δικό της brand στο Instagram και το blog της, το The Tig. Το @SussexRoyal ήταν επιτέλους κάτι το οποίο μπορούσε να επιμεληθεί η ίδια».

Πολλές από τις λεζάντες στις αναρτήσεις ήταν δικές της, ενώ η ενασχόληση με το Instagram την κράτησε απασχολημένη και στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της εγκυμοσύνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!