ΟΜΑΕ: Θλίψη για την απώλεια του Σοφοκλή Γαρουφαλιά

omae garoufalias
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Σοφοκλή Γαρουφαλιά, ιδρυτικού στελέχους και πρώην προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου (ΛΑΒ), καθώς και επί σειρά δεκαετιών υψηλόβαθμου στελέχους των αγώνων του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Ράλλυ Ακρόπολις, εξέδωσε η ΟΜΑΕ.

KENT728X100 1

Η ΟΜΑΕ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Σοφοκλή Γαρουφαλιά, ιδρυτικού στελέχους και πρώην προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου (ΛΑΒ), καθώς και επί σειρά δεκαετιών υψηλόβαθμου στελέχους των αγώνων του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο Σοφοκλής Γαρουφαλιάς απεβίωσε την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, δεκαπέντε μήνες μετά την απώλεια του αδελφού του και επίσης σημαίνοντος στελέχους της Λ.Α. Βόλου, Δημήτρη Γαρουφαλιά. Οι δύο είχαν πρωτοστατήσει στην ίδρυση της Λέσχης της Μαγνησίας, το 1976.

Πέραν του πολύπλευρου ρόλου του στη Λέσχη και στη διοργάνωση των αγώνων της, ο Σοφοκλής Γαρουφαλιάς υπήρξε διακεκριμένος Αγωνοδίκης και Αλυτάρχης σε πλήθος αγώνων, και επίσης συμμετείχε ενεργά στον τομέα της ασφάλειας του Ράλλυ Ακρόπολις. Επίσης, παρείχε σημαντική βοήθεια στην ίδρυση της ΟΜΑΕ.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σοφοκλή Γαρουφαλιά.

error: Content is protected !!