Πως θα γίνει η κατάθεση των voucher για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

202008211025548306
stergiou
fotou
728x110 3

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & η Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, ενημερώνουν ότι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021» λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας του κορονοϊού Covid 19, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς και για την αποφυγή συνωστισμού η διαδικασία κατάθεσης των voucher από τις ωφελούμενες δικαιούχες μητέρες θα γίνεται τηλεφωνικά.

Για τα παιδιά που ήδη έχουν επιλεχθεί για τη φιλοξενία στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από υπαλλήλους της Δ/νσης για την εκτύπωση του voucher και τη σύναψη σύμβασης.

Παράλληλα όσοι δεν είχαν υποβάλλει αίτηση, είναι κάτοχοι voucher και ενδιαφέρονται για φιλοξενία σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό θα απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα.

Πως θα γίνει η κατάθεση των voucher για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

Με γνώμονα τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα θα λειτουργήσουν με το σωστό τρόπο, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!