ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στηρίζει την κινητοποίηση των μουσικών το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

ekl 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στηρίζει την Πανθεσσαλική κινητοποίηση των μουσικών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 19:30 στην Πλ. Λαμπρούλη, στο Φρούριο της Λάρισας.

«Στεκόμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που από την πρώτη στιγμή σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες συνέβαλαν και με την τέχνη τους να εξυψωθεί το ηθικό του λαού μας. Η περιοχή μας διαθέτει ένα αξιόλογο πολυάριθμο καλλιτεχνικό δυναμικό που αυτή την στιγμή είναι σε αδιέξοδο και ζει στη φτώχεια και την ανέχεια.

Η Κυβέρνηση γνωρίζει καλά την κατάσταση που επικρατεί και στον συγκεκριμένο κλάδο, δείχνοντας και σε αυτό το κομμάτι την πλήρη αδιαφορία της για την εξαθλίωση των εργαζόμενων που παράγουν τον Πολιτισμό στη χώρα μας. Αντί σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε να πάρει μέτρα για την ζωή και την ασφάλεια των εργαζομένων, προσπαθεί να ξηλώσει τα όποια εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει.

Προωθεί την λεγόμενη «ατομική ευθύνη» σε όλα τα επίπεδα τη ίδια ώρα που δεν αναλαμβάνει ούτε για μια στιγμή την δική της ευθύνη να παρθούν μέτρα στήριξης – προστασίας για όλους τους εργαζομένους.

Δηλώνουμε την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση σε αυτό τον δίκαιο αγώνα και καλούμε τα Σωματεία, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο να εκφράσουν την αλληλεγγύη στην Πανθεσσαλική κινητοποίηση των μουσικών, να γίνουμε όλοι «κρίκος στην αλυσίδα» του αγώνα ενάντια στην πολιτική που τσακίζει την ζωή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΛ.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!