Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος της Τσαριτσάνης – Πάνω από 40 πυροσβέστες και δύο καναντέρ (φωτό)

tsaritsani fotia 780x405

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις για να κατασβέσουν τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στην Τσαριτσάνη, νωρίτερα το μεσημέρι.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά μαίνεται στο δάσος, πάνω από τον Άγιο Ταξιάρχη. Στο σημείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με πάνω από 40 πυροσβέστες και 15 υδροφόρα οχήματα, ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής, από αέρος επιχειρούν δύο αεροπλάνα τύπου καναντέρ.

Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η κατοικημένη περιοχή, όμως από το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής εκτιμάται πως θα χρειαστούν ακόμη αρκετές ώρες επιχειρήσεων για να σβήσει η φωτιά ολοκληρωτικά.

Δείτε φωτογραφίες:

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος της Τσαριτσάνης - Πάνω από 40 πυροσβέστες και δύο καναντέρ (φωτό)

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος της Τσαριτσάνης - Πάνω από 40 πυροσβέστες και δύο καναντέρ (φωτό) Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος της Τσαριτσάνης - Πάνω από 40 πυροσβέστες και δύο καναντέρ (φωτό) Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος της Τσαριτσάνης - Πάνω από 40 πυροσβέστες και δύο καναντέρ (φωτό) Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος της Τσαριτσάνης - Πάνω από 40 πυροσβέστες και δύο καναντέρ (φωτό)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!