ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περίεργες μεθοδεύσεις στον ΕΦΚΑ Βόλου – Το θέμα στη Βουλή

Στιγμιότυπο 2019 03 06 8.29.10 πμ 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μία σοβαρή καταγγελία ήρθε σε γνώση μας, η οποία αφορά την υπόθεση με τον ΕΦΚΑ Βόλου και την κατάχρηση 500.000 ευρώ από τον Ειδικό Λογαριασμό Ξενοδοχοϋπαλλήλων Βόλου, η οποία εξιχνιάστηκε το 2017 -μετά από επιθεώρηση- και είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν έναν περίπου χρόνο.

KEN

Όπως καταγγέλθηκε ενώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει απολυθεί ο υπεύθυνος του Ειδικού Λογαρισμού και επιβλήθηκε επτά μηνών παύση στην τότε διευθύντρια, η οποία είχε την ευθύνη του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ, καθώς και στην προϊσταμένη του Λογιστηρίου, πριν 15 ημέρες υπήρξε μία νέα απάντηση από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, η οποία αναφέρει οτι μπορούν να αναπληρώνουν τη διεύθυνση του ΕΦΚΑ Βόλου όταν αυτή απουσιάζει, διότι έχουν κάνει προσφυγή.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί οτι στο ίδιο ερώτημα, τον Νοέμβριο του 2019, η απάντηση που είχε δοθεί ήταν αρνητική, λόγω της ποινής που έχει επιβληθεί.

Τι άλλαξε αλήθεια μέσα σε έναν χρόνο;

Είναι τελικά ηθικό θέμα κάποιος να τιμωρείται για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του και ταυτόχρονα να τον επιβραβεύεις και να τον αναβαθμίζεις σε μία μεγάλη μονάδα όπως αυτή του Βόλου;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα θα φτάσει σύντομα στη Βουλή, μετά από ερώτηση που θα καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής.

error: Content is protected !!