Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα – Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο – βίντεο)

DSC 2018 780x405

Διαμαρτυρία έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι Λαρισαίοι εκπαιδευτικοί ζητώντας μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Σε δήλωσή του ο προεδρεύων του ΔΣ της ΕΛΜΕ κ. Αθανάσιος Φούντας τόνισε πως σε μια δύσκολη εποχή οι εκπαιδευτικοί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, κάτι το οποίο ζήτησε να γίνει και από τη μεριά της κυβέρνησης.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου ζήτησε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, προσθέτοντας πως το Υπουργείο θα πρέπει να προβεί σε ανάλογες προσλήψεις προσωπικού ώστε να μπορέσει να γίνει σπάσιμο των εκπαιδευτικών τμημάτων.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα - Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο - βίντεο) Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα - Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο - βίντεο) Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα - Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο - βίντεο) Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα - Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο - βίντεο) Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα - Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο - βίντεο) Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στη Λάρισα - Ζητούν μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σπάσιμο τμημάτων (φωτο - βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!