ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «ευχαριστώ» και οι ευχές του Μιχάλη Καπουρνιώτη

kapourniotis 567

Τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, τους συνεργάτες αλλά και τον κόσμο που του εμπιστεύτηκε τα προβλήματά του για τα οποία πάλεψε να λύσει, ευχαρίστησε ο Μιχάλης Καπουρνιώτης αποχωρώντας από την αντιδημαρχία των Περιφερειακών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου. Επίσης, ευχήθηκε στον αντικαταστάτη του, Αργύρη Κοπάνα, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

KEN 728X100

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Καπουρνιώτη

«ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ από την Αντιδημαρχία των Περιφερειακών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου (είχα τη χαρά να συντονίζω το έργο που συντελείται στα 18 κοινοτικά διαμερίσματα πέριξ του Βόλου), θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως το Δήμαρχό μας κ. Αχιλλέα Μπέο για την ευκαιρία που μου έδωσε και μου εμπιστεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια, ένα τόσο σοβαρό και συγχρόνως δύσκολο ρόλο.

Ευχαριστώ όλους με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά και το καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετικά γόνιμη, δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία, ένδειξη της ισχυρής κοινής μας προσήλωσης και αφοσίωσης στους εκάστοτε στόχους μας, πάντα για επίλυση θεμάτων της κάθε Ενότητας.

Όλο αυτό το διάστημα ήρθα σε επαφή με σπουδαίους ανθρώπους της υπαίθρου, με αγωνιστές του μόχθου, με ανθρώπους της τιμής, της ελληνικής περηφάνιας. Μίλησα με επαγγελματίες, με αγρότες, με νοικοκυρές κι επιστήμονες και ένιωσα την αγάπη τους για τον τόπο μας και την αγωνία τους για το μέλλον. Επίσης, οι συζητήσεις μας ήταν πάντα ενδιαφέρουσες και τις χαρακτήριζε η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η εκτίμηση, αλλά και η πίστη στην αποστολή μας. Έτσι μπορέσαμε, πολλές φορές μέσα από τα πιεστικά χρονοδιαγράμματα, να καταφέρουμε όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια σε κάθε Ενότητα του Δήμου μας.

Αυτά τα δύο χρόνια (και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γι’ αυτό) γνώρισα αντιπροσώπους των συνδημοτών μας, που τιμούν το αξίωμά τους(δημοτικοί υπάλληλοι & τοπικοί σύμβουλοι), με ανοιχτή ματιά, με όραμα, ελεύθερους, τολμηρούς, δημιουργικούς και αποδοτικούς. με αγάπη στο έργο τους.

Ήταν χαρά και τιμή μου, η συνεργασία μαζί τους, τόσο προσωπικά όσο και ως Αντιδήμαρχος.

Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι από καρδιάς και ΕΥΧΟΜΑΙ ότι καλύτερο για το μέλλον και να συνεχιστεί με όποιο τρόπο η επαφή μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα του Δημάρχου μας για τη τρέχουσα Δημαρχιακή θητεία, υπέρ των Ενοτήτων του Δήμου θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του.

Στο νέο Αντιδήμαρχο Ενοτήτων, το φίλο και συνεργάτη Αργύρη Κοπάνα, εύχομαι Καλή Θητεία και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

ΥΓ: «…Των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία».

Διονύσης Σαββόπουλος

error: Content is protected !!