ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξω φρενών ο Λεβέντης με τους βουλευτές Μαγνησίας – Τους κατακεραύνωσε

6006 571909159489037 701489927 n

Έξω φρενών με την κυβέρνηση και τους βουλευτές Μαγνησίας ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Κώστας Λεβέντης, σε μια πραγματικά συγκλονιστική του συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, το πρωινό της Πέμπτης.

KEN 728X100 2

Ο κ. Λεβέντης, επιλέγοντας να μην ακολουθήσει τους κανόνες, ξεκίνησε αντίστροφα τη συνέντευξη, θέτοντας ο ίδιος το πρώτο ερώτημα: “Συγνώμη, έχουμε βουλευτές εδώ στην περιοχή;”, για να απαντήσει ο ίδιος, λέγοντας: “Δεν πρέπει να έχουμε”.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική, με τον κ. Λεβέντη να απαριθμεί τα αναρίθμητα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. “Έχουμε αγανακτήσει. Πιστέψαμε, βάλαμε μπροστά τις οικογένειές μας για να κρατήσουμε ανοιχτές τις θέσεις εργασίας, να κρατήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις, να κρατήσουμε ανοιχτό τον προορισμό… Εμείς ανοίξαμε, ακούσαμε τον πρωθυπουργό, ενώ θα μπορούσαμε, όπως οι μεγάλοι ξενοδόχοι να μείνουμε κλειστοί, άνοιξαν μόνο οι ήρωες. Εσείς για τους ήρωες τί κάνετε”, διερωτήθηκε με ένταση.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα του κλάδου, στεκόμενος ιδιαίτερα στην έλλειψη ρευστότητας, αφού όπως εξήγησε ούτε οι τράπεζες έχουν ανταποκριθεί.

“Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος” ήταν το μήνυμά του προς την κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας ότι προτεραιότητα στις πληρωμές θα έχουν οι εργαζόμενοι και τα πάγια έξοδα των επιχειρήσεων, ενώ τόνισε για πολλοστή φορά ότι κανένας βουλευτής της Μαγνησίας δεν στάθηκε στο πλευρό του κλάδου, σε αντίθεση με άλλους φορείς, όπως η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, “διότι αφουγκράζεται και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

error: Content is protected !!