ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Πολωνία απαγορεύει από Τετάρτη τις απευθείας πτήσεις από 44 χώρες

2920904
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020, 13:46

Η Πολωνία απαγορεύει από αύριο Τετάρτη τις απευθείας πτήσεις από 44 χώρες περιλαμβανομένων της Ισπανίας, του Ισραήλ και της Ρουμανίας, προκειμένου να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού στην κεντροευρωπαϊκή χώρα, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μάλτα, το Μαυροβούνιο, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Ινδία περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο των χωρών, όμως τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Ρωσία και η Κίνα έχουν αφαιρεθεί από αυτόν.

Επίσης με την επαναφορά περιορισμών στη δημόσια ζωή στις πιο πληγείσες περιοχές της χώρας, η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του ιού χωρίς να καταφύγει σε ένα πλήρες lockdown.

Οι Πολωνοί επιτρέπεται ωστόσο να ταξιδεύουν αεροπορικώς προς και από οποιαδήποτε χώρα επιθυμούν, αν επιλέξουν πτήσεις που δεν θα είναι απευθείας αλλά μέσω χωρών που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο, όπως η Γερμανία.

Η Πολωνία, μια χώρα 38 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει καταγράψει επίσημα 67.922 μολύνσεις από COVID-19 και περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας του ιού. Σήμερα καταγράφηκαν 550 νέες μολύνσεις, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020, 14:01

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!