Έκανε live στο Facebook και παραλίγο να σαρώσει καφετέρια στο Λουτράκι: Έπεφταν στην θάλασσα οι πελάτες

loutraki
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν κυριολεκτικά πελάτες καφετέριας στο Λουτράκι όταν μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε με ταχύτητα κυριολεκτικά ξυστά από τα τραπέζια.

KENT728X100 1

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ περίπου στις 23:00, όταν ένα Ι.Χ είχε μπει στον παράδρομο που υπάρχει στους Καταρράκτες και όταν έφτασε στο σημείο που υπάρχει η παράκαμψη για να ξαναβγεί στον κεντρικό, συνέχισε ευθεία.

Όπως αναφέρει το loutraki365.gr, με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και άρχισε να περνάει ξυστά από τα τραπέζια καφετέριας, ενώ κάποιοι πελάτες έπεσαν στην θάλασσα για να γλιτώσουν.

Το όχημα που σε όλη αυτή την τρελή πορεία έχανε λάδια, ακινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καφετέρια, με τον οδηγό να βγαίνει από το όχημα και να συνειδητοποιεί εκείνη την ώρα τι ακριβώς θα μπορούσε να προκαλέσει.

Οι πελάτες, μετά τον αρχική τρομάρα που πήραν, επιχείρησαν να λιντσάρουν τον οδηγό που όντας μεθυσμένος δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο ανάμεσα σε πελάτες και τον οδηγό έληξε, ενώ λίγα λεπτά μετά, έφτασε και ισχυρή Αστυνομική δύναμη.

Όπως αναφέρει το lawandorder, ο δράστης την ώρα του τροχαίου έκανε live στο Facebook.

error: Content is protected !!