Λεωνίδας Καλαθάς: Φυσικό αέριο η οικονομικότερη επιλογή για την επιχείρησή σας

fisiko aerio

Ρωτήσαμε τον ειδικό για τη θέρμανση στη Μαγνησία, Λεωνίδα Καλαθά, και μας ενημερώνει για τις χρήσεις του φυσικού αερίου στην επιχείρηση:

KEN 728X100

Επεξεργασία
Σημαντική εξοικονόμηση και άνεση για εσάς, κάθε μέρα!

Το φυσικό αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και σημαντικές εφαρμογές στην επιχείρησή σας προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση και άνεση.

Για όλα τα είδη και μεθόδους ψησίματος χρησιμοποιήστε τις συσκευές φυσικού αερίου, όπως: φούρνοι (κυκλοθερμικοί, αερόθερμοι), βραστήρες, bain-marie, κρεπιέρες, τηγάνια κ.ά.

Ψήνοντας με φυσικό αέριο όλες οι δημιουργίες σας γίνονται πιο νόστιμες, αφού επιτυγχάνεται ομοιομορφία ψησίματος, διότι δεν υπάρχουν κατάλοιπα καύσης.

Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή, προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια έναντι των συμβατικών μορφών ενέργειας .

Θέρμανση
Ζεσταθείτε αποτελεσματικά!
Με το φυσικό αέριο η θέρμανση των επαγγελματικών χώρων μπορεί να καλυφθεί πιο οικονομικά, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη άνεση και εξοικονόμηση, πληρώνοντας μόνο όσο έχετε χρησιμοποιήσει και πάντα μετά την κατανάλωσή του.

Κλιματισμός
Ανάψτε το και το καλοκαίρι….
Mε μια μόνο κεντρική κλιματιστική μονάδα φυσικού αερίου μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες ψύξης το καλοκαίρι και θέρμανσης τον χειμώνα. Η μονάδα τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο και τροφοδοτεί με ψύξη ή θέρμανση τις εσωτερικές μονάδες στους χώρους σας.

Είναι μια περιβαλλοντική λύση που προσφέρει οικονομία στη λειτουργία.

Βιομηχανία και Συμπαραγωγή
Συνεχής, αξιόπιστη παροχή ενέργειας υψηλής απόδοσης!

Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται στους περισσότερους κλάδους της βιομηχανίας, διασφαλίζοντας μέγιστη αποδοτικότητα στην επιχείρησή σας, συμβάλλοντας παράλληλα στη προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΕΤΕΕ ΚΑΛΑΘΑΣ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες για την εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος φυσικού αερίου στον χώρο σας. Επικοινωνήστε με τον ειδικό!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 70, ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6972 011265

error: Content is protected !!