ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για υποκρισία κατηγορούν οι Ρεπουμπλικάνοι την Πελόζι για την επίσκεψή της σε κομμωτήριο

2921838
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 09:37

 Οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγόρησαν χθες, Τετάρτη, για υποκρισία τη Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, για την επίσκεψή της σε κομμωτήριο στο Σαν Φρανσίσκο, αποδίδοντας της μη τήρηση των κανονισμών για την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19 που εφαρμόζονται στην πόλη.

Ωστόσο, η ίδια υποστηρίζει ότι είχε ενημερωθεί από το κομμωτήριο ότι το ραντεβού της επιτρέπονταν. Η Πελόζι αναφέρθηκε συνοπτικά στο ζήτημα που προέκυψε, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Σαν Φρανσίσκο, υποστηρίζοντας, «Αναλαμβάνω την ευθύνη ότι έπεσα στην παγίδα.»

Υπό την εφαρμογή αυστηρών κανόνων κατά της πανδημίας, τα κομμωτήρια στο Σαν Φρανσίσκο δεν επιτρεπόταν να δέχονται πελάτες τη Δευτέρα, όταν η Πελόζι είχε το ραντεβού της, παρά το γεγονός ότι τα κομμωτήρια σε άλλες περιοχές της ίδιας πολιτείας, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ, λειτουργούν ήδη κανονικά.

Τόσο ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όσο και άλλοι Ρεπουμπλικάνοι άσκησαν κριτική στην Πελόζι για το ραντεβού της, μετά τη μετάδοση ενός σύντομου βίντεο που πρώτο μετέδωσε το κανάλι Fox News, ενώ την κατηγόρησαν για υποκρισία.

Η Πελόζι είναι το πιο υψηλόβαθμο εκλεγμένο στέλεχος των Δημοκρατικών στην Ουάσινγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 09:37

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!