ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προς ακύρωση η διαδήλωση: Επιφυλάξεις από Λαρισαίους γονείς για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κυριακής κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία

maska mathites sxoleia 780x405

Προς ακύρωση οδηγείται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα και στη Λάρισα από γονείς οι οποίοι επιθυμούσαν να εναντιωθούν στη χρήση μάσκας των μαθητών στα σχολεία.

Η διαδήλωση είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. στην Κεντρική πλατεία, όμως βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr, οι περισσότεροι γονείς που επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των social media και σε συγκεκριμένη ομάδα, εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί και το μέτρο του να μην επιτρέπονται συναθροίσεις σε κλειστούς και δημόσιους χώρους άνω των 50 ατόμων, λόγω του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα υπάρχει και το ζήτημα των προστίμων.

Οι γονείς που ήρθαν σε επικοινωνία με το onlarissa.gr, δηλώνουν ότι το φλέγον ζήτημα για εκείνους δεν είναι να δημιουργήσουν προβλήματα, απλά να επικοινωνήσουν τον προβληματισμό τους για το μέτρο της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Μάλιστα ορισμένοι σκέφτονται σαν εναλλακτική λύση να συγκεντρωθούν έξω από τα σχολεία τον παιδιών τους στις 14 Σεπτεμβρίου (ημερομηνία που ανοίγουν τα σχολεία) με τις αφίσες που έχουν ήδη ετοιμάσει και με σύνθημα το ««κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», δηλώνοντας έτσι απλά την αντίθεσή τους στο εν λόγω μέτρο της κυβέρνησης.

Δεν απομένει πλέον παρά να διαπιστώσουμε αν κάποιοι γονείς στη Λάρισα εμμείνουν στην απόφασή τους να διαδηλώσουν στην Κεντρική πλατεία μεθαύριο Κυριακή, αν και όπως διαπιστώνουμε η …τάση είναι να ακυρωθεί τη συγκέντρωση.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!