ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα εμπειρία κινηματογράφου διαθέτει… διπλά κρεβάτια!

5cd9d40693a1520d5c30b685

Πολλοί θεατές θα συμφωνούσαν ότι τα τυπικά καθίσματα κινηματογράφου δεν είναι τα πιο άνετα. Τα περισσότερα αμφιθέατρα γεμίζουν με όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες συχνά μένουν με ελάχιστο χώρο για τα πόδια και δεν έχουν αρκετό χώρο για να ξαπλώσουν. Σε μια προσπάθεια να το αλλάξει αυτό, η Cinema Pathé στην Ελβετία άνοιξε πρόσφατα μια οθόνη «VIP υπνοδωματίου», πλήρης με διπλά κρεβάτια αντί για περιορισμένους χώρους κινηματογράφου.

KEN 4

Μια βραδιά ταινιών στο Cinema Pathé είναι σαν να έχετε το δικό σας home cinema. Το υπνοδωμάτιο VIP διαθέτει 11 κρεβάτια με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, μαλακά σεντόνια, δύο μαξιλάρια, ακόμη και κομοδίνα για να στηρίξετε τα δωρεάν ποτά και ποπ κορν. Η υπηρεσία κοστίζει 50 ευρώ και όχι μόνο σημαίνει ότι θα πάρετε ένα διπλό κρεβάτι, αλλά θα λάβετε επίσης δωρεάν ποτά και σνακ και δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά για αυτά.

Κάθε πελάτης παίρνει επίσης το δικό του ζευγάρι παντόφλες, καθιστώντας ολόκληρη την εμπειρία ακόμα πιο άνετη. Εάν αναρωτιέστε για τα πρότυπα υγιεινής, ο Venanzio Di Bacco, διευθύνων σύμβουλος της Pathé Switzerland διαβεβαιώνει ότι τα σεντόνια θα είναι καθαρά και θα αντικατασταθούν πριν από κάθε ταινία. Λέει, “Η πτυχή της υγιεινής είναι πολύ σημαντική για εμάς.” Με όλα τα φροντισμένα, μπορεί να αισθάνεστε τόσο χαλαροί που θα παλεύατε να μείνετε ξύπνιοι σε όλη την ταινία!

Άλλα δωμάτια Cinema Pathé VIP περιλαμβάνουν έναν κινηματογράφο με διπλούς καναπέδες, μια οθόνη IMAX, ακόμη και έναν παιδικό κινηματογράφο, γεμάτο με σακούλες φασολιών, ένα μπαλάκι και μια διαφάνεια για χρήση αντί για σκάλες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Pathé Schweiz στο Facebook .

error: Content is protected !!