ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πώς έγινε το πρωτοφανές τροχαίο στη γέφυρα του Αλκαζάρ στη Λάρισα

1 troxaio alkazar 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Λάρισας παρακολουθεί από το βράδυ του Σαββάτου τις εξελίξεις σχετικά με το πρωτοφανές τροχαίο που έλαβε χώρα σε ένα πολυσύχναστο σημείο τόσο για πεζούς, όσο και για οχήματα, στη γέφυρα του Αλκαζάρ.

Εκεί δύο οχήματα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα το ένα εξ’ αυτών να παρασύρει δύο νεαρά παιδιά και να τα πετάξει κάτω από τη γέφυρα τραυματίζοντάς τα.

Από τα πρώτα στοιχεία που συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, προκαλεί ιδιαίτερη απορία το γεγονός πως και τα δύο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, δηλαδή επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ύψος της διασταύρωσης με την Αρχιεπισκόπου Δωροθέου. Στο σημείο αυτό ουσιαστικά υπάρχει μία “διασταύρωση” καθώς δεξιά είναι η οδός Μητροπολίτου Δωροθέου που κινείται παράλληλα με το ποτάμι και από την άλλη πλευρά ο δρόμος παράλληλα με το πάρκο του Αλκαζάρ που οδηγεί στο Κηποθέατρο.

Πώς λοιπόν δύο οχήματα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους; Τι μεσολάβησε; Προσπάθησε κάποιος να αλλάξει κατεύθυνση; Με τι ταχύτητα κινούνταν τα δύο οχήματα; Συνέβη κάτι άλλο;

Κατά ένα σενάριο που εξετάζουν τα στελέχη του ανακριτικού της τροχαίας Λάρισας, το ένα όχημα που οδηγούσε 19χρονος συγκρούστηκε με το άλλο που οδηγούσε επίσης νεαρός άντρας, ηλικίας 18 ετών, όταν ο ένας οδηγός επιχείρησε να στρίψει δεξιά στην Αρχιεπισκόπου Δωροθέου. Τότε το ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του λόγω της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης, χτύπησε πάνω σε σταθμευμένο όχημα για να πέσει στη συνέχεια πάνω στα δύο παιδιά και να σταματήσει στο προστατευτικό στηθαίο, τμήμα του οποίου αποκολλήθηκε λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Ενδεικτική αναπαράσταση από το σημείο που έλαβε χώρα το φοβερό τροχαίο

Τραγική λεπτομέρεια τέλος το γεγονός πως το συμβάν φέρεται να έγινε μπροστά στα μάτια του πατέρα του ενός παιδιού. Ευτυχώς τα νέα από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών είναι καλά για τα δύο ανήλικα παιδιά.

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!