Ντεμπούτο Τάσου Καρακατσάνη στην Ανάβαση Πορταριάς: Χάρηκα κάθε στιγμή του αγώνα

karakatsanis 2
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Τάσος Καρακατσάνης δεν ήθελε και πολύ για να ποτιστεί με την τρέλα για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά στην Ανάβαση Πορταριάς, στην κατηγορία Formula Saloon, μ’ ένα Renault Clio Sport FSA 2L. Μάλιστα, στην παρθενική του συμμετοχή κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στην Κλάση FSA2L, πίσω από τρεις συναθλητές του, της Λ.Α.Β..

KEN

 Ο νεαρός οδηγός μοιράστηκε στο TheNewspaper.gr τις εντυπώσεις του από την πρώτη του εμπειρία στην ειδική διαδρομή του Πηλίου: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την ειδική διαδρομή και πραγματικά ευχαριστήθηκα κάθε δευτερόλεπτο συμμετοχής μου στον αγώνα. Πρόκειται για μία πολύ τεχνική διαδρομή και χρειάζεται απόλυτη πειθαρχία και συγκέντρωση στα 4.7 χιλιόμετρα για να τερματίσεις ασφαλής και το ταχύτερο δυνατό.

Έγινε μία πολύ μεγάλη προετοιμασία ώστε ο δρόμος να είναι σε άριστη κατάσταση και αν εξαιρέσουμε την ημέρα των δοκιμών που γλιστρούσε λόγω σκόνης, την ημέρα του αγώνα οι συνθήκες ήταν ιδανικές»

renault clio thenewspaper 4

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα, θα προτιμούσα στην πρώτη μου συμμετοχή στην Ανάβαση Πορταριάς να υπήρχε κόσμος στις πλαγιές και τις στροφές, όμως πάνω απ’ όλα η υγεία κι εύχομαι την επόμενη χρονιά να έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να νιώσω την ενθάρρυνση του κόσμου με το ζεστό του χειροκρότημα».

karakatsanis 3

Ο Τάσος Καρακατσάνης κλείνοντας δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του σε όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί ένας όμορφος και ασφαλής αγώνας, όπως και τους χορηγούς μου που στήριξαν την προσπάθειά μου»

renault clio thenewspaper 3
Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!