ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απαγγέλονται κατηγορίες στον δράστη των επιθέσεων με μαχαίρι στο Μπέρμιγχαμ

2924979
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 06:40

Η βρετανική αστυνομία θα απαγγέλει στον 27χρονο Ζεφάνιαχ Μακλέον μια κατηγορία για ανθρωποκτονία και επτά κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας έπειτα από τις επιθέσεις με μαχαίρι που διαπράχθηκαν την Κυριακή στην πόλη Μπέρμιγχαμ, ανακοίνωσε χθες η Βασιλική Εισαγγελική Υπηρεσία (CPS).

«Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από προσεκτική εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που μας παρουσίασε η Αστυνομία του Γουεστ Μίντλαντς ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης έρευνάς τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια επικεφαλής της εισαγγελίας της CPS των Γουεστ Μίντλαντς, Σούζαν Λιγουίλιν .

Η αστυνομία συνέλαβε την Δευτέρα έναν άνδρα ως ύποπτο για ανθρωποκτονία για τις επιθέσεις με μαχαίρι που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ωρών σε τέσσερις τοποθεσίες στο Μπέρμιγχαμ.

Επιθεωρητές της αστυνομίας δήλωσαν ότι οι επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους, αλλά δεν πιστεύεται ότι έχουν σχέση με τη δράση συμμοριών ή με τρομοκρατία.

Ένας 23χρονος πέθανε αφού μαχαιρώθηκε και ένας άνδρας και μια γυναίκα, 19 και 32 ετών, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση από την επίθεση. Πέντε άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρά.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, 06:40

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!