ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός Βόλου: Ο Αυγενάκης να μην λάβει υπόψη την ανυπόγραφη ανακοίνωση της SL2

SHMA OLYMPIAKOS VOLOY riges715X400
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφορικά με την «ανυπόγραφη ανακοίνωση δήθεν από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι οποίες ζητούν να παραμείνουν 12 οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό η εν λόγω ανακοίνωση δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη από κανέναν, πόσο μάλιστα από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

KENT728X100

Αναλυτικά:

Σχεδόν ομόφωνα οι ομάδες της Football League (20 από τις 22) απέστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας του να συνεκτιμήσει την θέση μας αλλά και της απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όπως προβεί στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καταργώντας την Football League εις τρόπον ώστε η Super League 2 να απαρτίζεται από δυο ομίλους. Μάλιστα τη σχετική επιστολή, συνυπογράφουν οι 20 ΠΑΕ.

Με έκπληξη μας, εμφανίστηκε χθες μια ανυπόγραφη ανακοίνωση δήθεν από τις ομάδες της Super League 2.

Επειδή είναι σίγουρο ότι αυτή η ανακοίνωση δεν εκφράζει το σύνολο των ομάδων της Super League 2 και συνεπώς δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν από ΚΑΝΕΝΑ και πόσο μάλλον από τον κύριο Υφυπουργό.

Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της παραπάνω ανακοίνωσης είναι να παραπλανήσει και μόνο, αφού είναι βέβαιο ότι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου πουθενά δεν αναφέρει ότι το Πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να γίνει με 12 ομάδες!!!

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού είναι αρμοδιότητα και μόνο, του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League.

Ασφαλώς, σε καμία περίπτωση, ουδείς μπορεί να στερήσει στον Υφυπουργό να λάβει νομοθετική πρωτοβουλία για αναδιάρθρωση, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν έρχεται σε καμία σύγκρουση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.

error: Content is protected !!