ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

World hold on

Στιγμιότυπο 2020 09 09 9.32.21 μμ

Καλησπέρα λοβοτομημένα. Που σας βρίσκω; Δουλίτσα δουλίτσα, ή αφτερνουν απεριτίφ;

KEN 4

Πλάκα πλάκα μου έχει λείψει πολύ το να κυκλοφορήσω νωρίς στο κέντρο, να πιω τα κοκτειλάκια μου, και να επιστρέψω επίσης νωρίς σπιτάκι μου. Oh wait. Το λοιπόν.

Σήμερα θέλω να θίξω, ένα ζήτημα που με προβληματίζει χρόνια. Ένα ζήτημα, που αντί να βελτιώνεται με τη πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει. Χειροτερεύει αισθητά. Μιλώ για την ανθρωποφαγία. Που ας μου επιτραπεί να πω, ή μάλλον να γράψω, κρύβει μέσα της πολλά. Ο ρατσισμός είναι ένα από αυτά. Γιατί ρατσισμός δεν είναι μονάχα αντιπαθώ ( στη καλύτερη ), τον αλλοδαπό.

Το έναυσμα αυτή τη φορά, μου το έδωσε η αποχώρηση ενός παίκτη απ το Big Brother, ο οποίος στη προσπάθεια του να φανεί πιο βαρύμαγκας από ότι ενδεχομένως είναι, πέταξε μια πολύ βαριά κουβέντα.

Δε χρειάστηκε πολύ για να καταλάβω, τι εννόησε, μιας και θεωρώ, πως ο επίδοξος βιαστής, ή ακόμα χειρότερα ο βιαστής, δε θα έβγαινε στο γυαλί να παραδεχτεί την αρρώστια του. Σωστά; Σωστά. Άρα είναι σωστό αυτό που είπε; ΟΧΙ. Είναι τουλάχιστον υποτιμητικό και «λίγο», για εκείνον, να μιλά για το γυναικείο φύλο τόσο ευτελιστικά.

Ξέρετε τι άλλο είναι λίγο όμως; Το μένος και η μανία σας. Οι ψόφοι, καρκίνοι, θάνατοι για μια μαλακία που είπε ο εν λόγω «νταής». Θα ήθελα να ενημερώσω τους «κύριους» και «κυρίες» που δε τους βαστά το στόμα και η οργή τους, πως οι χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δε τους καθιστούν καλύτερους.

Θα ήθελα επίσης να τους ενημερώσω, πως υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τρόποι να συμμορφωθούν καθικάκια σαν τον εν λόγω νεαρό. Μπορώ να σας γράψω μερικούς σε άλλο άρθρο. Θα πέσετε να με φάτε λέγοντας μου πως υποστηρίζω έναν βιαστή. Πέστε. Δε θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Κάπου εδώ να σας πω όμως, ό,τι όλοι όσοι έχετε βγάλει νύχια γύπα, έτοιμοι να ξεσκίσετε, ξέρετε το πρόβλημα σας.

Με αγάπη πάντα. Όλια

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!