Επιμελητήριο Λάρισας: Διαδικτυακά η εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων Biotech &Pharma Virtual Partnering Conference 2020

epimelhthrio larissas 1 780x405 1 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι: Σε συνέχεια σχετικής πληροφόρησης που λάβαμε από το Γραφείο ΟΕΥ στην Κύπρο, σας γνωρίζουμε ότι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), μέλος του Enterprise Europe Network, προσκαλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τομέα της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής, στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων Biotech&PharmaVirtualPartneringConference 2020.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω εκδήλωση που διεξαγόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Οσάκα της Ιαπωνίας, φέτος λόγω Covid-19 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 28 με 30 Σεπτεμβρίου τ.ε. μέσω της πλατφόρμας b2match.

Οι συμμετέχοντες στη διαδικτυακή εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά με πιθανούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία με σκοπό να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εκδήλωσης (https://bio-pharma-osaka-2020.b2match.io/ ), όπου θα εισαγάγουν το προφίλ τους και θα ορίσουν τις διαδικτυακές συναντήσεις της επιλογής τους. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν δωρεάν ως ‘’supportoffice’’ το Cyprus Chamber of Commerce and Industry με σκοπό να καθοδηγηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένη εικονική αίθουσα και ώρα, σύμφωνα με τηδιαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!