Η εξομολόγηση της Τάνιας Τρύπη: «Eίμαι vegan για ηθικούς λόγους»

424258
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΣάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, 16:00

KENT728X100 1

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να κόψει την κρεατοφαγία και να γίνει vegan.

Όπως είπε όλα ξεκίνησαν όταν είδε ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μια αγελάδα που της παίρνουν το μωρό της δια της βίας. Τότε αποφάσισε να ενημερωθεί μέσω του διαδικτύου και να ακολουθήσει έναν άλλο τρόπο ζωής.

«Η αποχή από τα ζώα και τα ζωικά παράγωγα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν απλά ας πούμε ότι τώρα απέκτησε ταυτότητα. Είναι πιο συνειδητά τα πράγματα. Αποφάσισα ότι μπορώ κι εγώ να συμβάλλω ώστε να καλυτερεύσουν τα πράγματα.

Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι δεν βάζουμε ταμπέλες. Ο βιγκανισμός στη βάση του έχει ηθικούς κώδικες. Εγώ έγινα vegan για ηθικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι και τα καλλυντικά μου είναι vegan και η ένδυσή μου και όλη η νοοτροπία.

Δεν παίρνω βιταμίνες. Τίποτα δεν χρειάζεται να πάρω. Η μεσογειακή διατροφή τα έχει όλα. Αν αφαιρέσεις το ίδιο το ζώο και τα παράγωγά του όλα τα άλλα είναι φουλ βιταμίνες. Αλλά αυτό είναι ανθρωποκεντρικό. Είμαι vegan για πολλούς λόγους και παρεμπιπτόντως μου κάνει καλό στην υγεία», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!